Spil bar københavn

7 barer med aktiviteter i København – TipKBH

Barer med aktiviteter i København – Tips til København

Guide: 5 aktive barer i København · BIP BIP BAR · Dupong Bar · Petanque bar · Bastard Café · Pub & Sport.

Tag vennerne under armen og udfordr dem til en dyst og en øl! Disse 7 barer med aktiviteter i København med gode oplevelser i centrum.

Guide: 5 aktive barer i København – Tips til København – TipKBH

Guide: 5 aktive barer i København – Tips til København

Sjove aktiviteter og spil i Indre By (København): Se anmeldelser og … 15. Shuffleboard Bar … Tænk at der findes sådan et sted, allerinderst i København.

Her er vores bud på 5 barer, hvor du, udover at få øl, kan vise dine fysiske egenskaber frem, gøre brug af de små grå i hovedet eller spille mod vennerne.

Top 10 sjove aktiviteter og spil i Indre By (København)

Top 10 sjove aktiviteter og spil i Indre By (København) – Tripadvisor

I et parkmiljø á la Marseille, byder vi på brunch, frokost, middag, drinks – og naturligvis en enestående mulighed for at spille masser af pétanque. Menuen er …

Sjove aktiviteter og spil i Indre By (København): Se anmeldelser og billeder af sjove aktiviteter og spil i Indre By (København), Danmark på Tripadvisor.

Aktiviteter – Barkowski

Aktiviteter

Vi kombinerer petanque, grusbaner, oliventræer & spisepladser med en bar i topklasse. Hos os kan du spille pétanque på mange forskellige måder.

Looking for a cosy bar with affordable drinks and activities? At Barkowski you can play pool, table football, dart, dices, backgammon, and more!

Spil på shuffleboards hos Dahl & Dahl i København

8. nov. 2018 — Hej Reddit Jeg er på udkig efter en hyggelig bar, helst på Nørrebro, … har du prøvet at google? første resultat for “Spilbar København”: …

Så er der godt nyt til alle, der elsker et godt spil i byen kombineret med forfriskninger i lange baner. Den bornholmske cocktailbar Dahl & Dahl har nemlig udvidet deres kælderrum med intet mindre end syv shuffleboards, som du kan spille løs på med vennerne.

Bastard Café – København – VisitCopenhagen

Bastard Café | Bar/Café | Visitcopenhagen 

9. nov. 2020 — På en brætspilscafé har du ofte mulighed for at spille … Du finder Bastard på Rådhusstræde 13 i København K. … Papas Papbar i Odense.

Bastard Café er en brætspils bar og cafe, som byder alle velkommen uanset alder og niveau i hyggelige og afslappede omgivelser.

Petanque, bar og mad i en indendørs, sydfransk park

Pétanque, bar og mad i en indendørs, sydfransk park. Her er folk sig selv og samles på tværs af generationer over et parti pétanque, en middag og naturligvis også over et glas pastis.

Pétanque, gastronomi og fælleskab – København – Boulebar

Boulebar Nørregade – Pétanque, gastronomi og fælleskab – København

Boulebar Nørregade ligger midt i København og er Københavns bedste indendørspark. Vi kombinerer petanque, grusbaner, oliventræer & spisepladser med en bar i topklasse. Hos os kan du spille pétanque på mange forskellige måder

Hyggelig bar med spil i KBH? : r/Denmark – Reddit

Reddit – Dive into anything

Hej Reddit Jeg er på udkig efter en hyggelig bar, helst på Nørrebro, hvor man kan spille kort og brætspil. Kender I et godt sted?

11 brætspilscaféer, hvor du kan udfordre din rival | Woman.dk

Kender du den populære brætspilscafé med over 3000 forskellige brætspil? Se alle de sjove og spændende brætspilscaféer her!

Keywords: spil bar københavn, bar med spil københavn, spil bar