Fordele og ulemper ved at købe en brugt kopimaskine

Er du i gang med at undersøge, hvordan du kan reducere dine udgifter, når det kommer til en kopimaskine? Så kan du vælge at købe en brugt kopimaskine. Men inden du gør dette, er det værd at kende til både fordelene og ulemperne. Læs med videre her.

Fordele ved at købe en brugt kopimaskine

  1. Den er billigere

Som enhver anden brugt genstand er brugte kopimaskiner billigere end en ny model. Så hvis du køber en brugt kopimaskine, kan du spare penge, hvilket er et stort plus for mange. 

  1. Det er mere miljøvenligt

At købe en brugt kopimaskine er mere miljøvenligt end at købe en ny kopimaskine. Det er værd at have in mente.

  1. De fungerer som regel rigtig godt

I mange tilfælde fungerer en brugt kopimaskine rigtig godt. Hvis du køber en brugt model fra en velrenommeret producent, kommer den måske endda med en garanti.

Ulemper ved at købe en brugt kopimaskine

  1. Den virker ikke i lige så lang tid

Kopimaskinens alder bestemmes af, hvor mange sider den har udskrevet. Dette betyder normalt fire til fem år, hvis den anbefalede månedlige mængde ikke er blevet overskredet. Dog er der også nogle særligt holdbare modeller, som virker i længere tid.

Husk dette, når du overvejer en brugt model. Selvom den fungerer fint i øjeblikket, kan det være, at du skal skifte den ud om ikke alt for lang tid, hvis den pludseligt ikke fungerer mere.

  1. Reservedele kan blive sværere at finde

Stopper kopimaskinen med at virke, kan det være, at du kan reparere den. Men hvis du køber en brugt model, er det muligvis svært at finde de rette reservedele.